gallery/www.bodyweightcontrol.nl-images-fbook

  Bodyweightcontrol

gallery/www.bodyweightcontrol.nl-images-bodyweightcontrol

Wat is het?
12 Personal trainingen + 13 weken voedingsbegeleiding
Heb je overgewicht en ben je op zoek naar een balans tussen voeding en beweging, met als doel gewicht te verliezen? Dan is het Bodyweightcontrol programma geschikt voor jou!
Het Bodyweightcontrol programma is door mij ontwikkeld omdat ik binnen mijn omgeving keer op keer wordt geconfronteerd met mensen die er niet in slagen, na een dieet of trainingsschema hun al dan niet nieuw behaalde gewicht te behouden.

Bodyweightcontrol is het vinden van de juiste balans tussen voeding en beweging voor jou lichaam. Voor altijd controle over je eigen gewicht.

Het Bodyweightcontrol programma duurt 13 opeenvolgende weken en wordt volledig afgestemd op jouw lichaam en doelstelling.

Personal Training

Er wordt een individueel trainingsprogramma samengesteld. Het trainingsprogramma wordt gedurende het Bodyweightcontrol programma aangepast op jouw specifieke situatie. De nadruk ligt op vetverbranding, conditieverbetering en krachttraining.
Je krijgt 12 Personal Trainingen van een uur gedurende het Bodyweightcontrol programma.

Voeding

Allereerst wil ik je vertellen dat er GEEN DIEET wordt gemaakt. Wat ik wel met je ga doen is je huidige voedingspatroon aanpassen.

Waarom géén dieet of voedingsschema's?

Op het moment dat je stopt met het dieet of een voedingsschema en je oude eetpatroon gaat oppakken kan je te maken krijgen met het

welbekende jojo effect. Mijn doel is om je ervan bewust te maken van wat je eet en dat je het nieuwe eetpatroon eigen maakt, zodat het een nieuwe leefstijl gaat worden.

Mijn doel is dat je:

zelf bewust wordt van wat je eet,

de juiste voedingskeuzes leert maken,

variatie in je eetpatroon leert aanbrengen en

de juiste hoeveelheden leert eten

Het Voedings & Bewegings (V&B) dagboek.

Om bewust te worden van wat je eet en hoeveel je beweegt vraag ik je een V&B dagboek bijhouden. Hierin schrijf je elke dag op wat en hoe laat je iets eet en drinkt en wat je die dag hebt gedaan aan beweging. Aan het einde van de week stuur je dit V&B dagboek via de @ naar mij toe. Ik bekijk je V&B dagboek en dan krijg je een individueel voedings- en bewegingsadvies

Wilt u meer informatie, dan kunt u een gratis en vrijblijvende intakeafspraak met mij maken.

Prijs Bodyweightcontrolprogramma

Prijs Bodyweightcontrolprogramma duur 13 weken

€ 895